Μερέντα νηστίσιμη- χορτοφαγική

Μια πολύ ωραία ιδέα για μερέντα νηστίσιμη είναι να ανακατέψετε ταχίνι και κακάο σκόνη μαζί. Ανακατέψτε 3 κουταλιές του γλυκού ταχίνι και μισή κουταλιά κακάο σκόνη. Την μερέντα μπορείτε να την αλείψετε στο ψωμί, να την φάτε σκέτη ή να την βάλετε ως γέμιση σε νηστίσιμη κρέπα.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ νόστιμη φαίνεται η χορτοφαγική μερέντα σου!
    Θα τη φτιάξω και θα την κάνω δώρο στην αδερφή μου, που είναι χορτοφάγος!!

    http://thirtylittlemoments.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή