Κοκκινιστό πράσο με μανιτάρια στο τηγάνι


Υλικά

  • Ένα πράσο
  • 100 γρ μανιτάρια 
  • 4 κουταλιές σούπας σάλτα ντομάτας
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη




Εκτέλεση
1. κόψτε σε ροδέλες το πράσο
2. Σε ένα τηγάνι ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε για δύο λεπτά το πράσο
3. Προσθέστε το ψιλοκομμένο μανιτάρι και τηγανίστε για 5 περίπου λεπτά
4. Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και ρίγανι
5. Αποσύρετε από τη φωτιά 

Σχόλια