Υλικά
- Ένα πράσο
- 100 γρ μανιτάρια
- 4 κουταλιές σούπας σάλτα ντομάτας
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
1. κόψτε σε ροδέλες το πράσο
2. Σε ένα τηγάνι ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε για δύο λεπτά το πράσο
3. Προσθέστε το ψιλοκομμένο μανιτάρι και τηγανίστε για 5 περίπου λεπτά
4. Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και ρίγανι
5. Αποσύρετε από τη φωτιά
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου